Close
Doneer vanaf € 25 in het...
revitaliseren van monumenten
toepassen van circulaire technieken
behouden van cultureel erfgoed
gebruiken van schone energie
huisvesten van gezondheidszorg
bouwen van duurzaam vastgoed
Wij nodigen u uit om te doneren aan prominente sociale en circulaire vastgoedprojecten.
Populaire projecten
Project 6
Amsterdam
Samenvatting
gefinancierd
doelbedragdoelbedrag
€100.000
details bekijken
Project 5
Amsterdam
ipstur richt zich op maatschappelijk vastgoed, cultureel erfgoed, energie transitie en duurzame projecten. Het is onze ambitie
gefinancierd
doelbedragdoelbedrag
€105.000
details bekijken
Project 4
Amsterdam
ipstur richt zich op maatschappelijk vastgoed, cultureel erfgoed, energie transitie en duurzame projecten. Het is onze ambitie
gefinancierd
doelbedragdoelbedrag
€168.000
details bekijken
Ontdek alle projecten
Mensen verbinden

Het is onze ambitie om op professionele wijze mensen en initiatiefnemers bij elkaar te brengen om uitdagende sociale en groene toonaangevende projecten mogelijk te maken.

meer informatie
Projecten beginnen

ipstur richt zich op maatschappelijk vastgoed, cultureel erfgoed, energie transitie en duurzame projecten. Het is onze ambitie om op professionele wijze mensen en initiatiefnemers bij elkaar te brengen om uitdagende sociale en groene toonaangevende projecten mogelijk te maken.

start project

Financiële trends

Disruptieve bedrijfjes en merken zijn in opkomst en bedreigen, of op zijn minst concurreren met, de gevestigde bedrijven. Veel van deze start-ups maken gebruik van de economie van het delen en innoveren hun sector.

Nieuwe concepten voor financieren verschijnen, rapporteren over duurzaamheid komt op, terwijl beleggers op zoek zijn naar alternatieven. De rentetarieven zijn historisch laag, en zorgt ervoor dat traditionele spaarders en beleggers een kijkje nemen bij crowdfunding. Investeren via crowdfunding lijkt een goed alternatief om iemands vermogen te laten groeien.

Duurzaamheid als noodzaak

Hernieuwbare energie is energie die wordt verzameld uit de middelen die van nature worden aangevuld, zoals zon, wind, regen, getijden, golven, en aardwarmte.

De meeste van de ingrediënten voor een gezonde, veilige en vervullend leven komen bij ons uit de natuur. Voedsel, schoon water en natuurlijke rampen bescherming zijn alle noodzakelijke dingen die onze economie ondersteunen en ons welzijn waarborgen. Echter, business modellen die deze gegevenheden niet op duurzame wijze exploiteren, zetten druk op de natuurlijke hulpbronnen van onze planeet. Hoe goed zijn we voorbereid?

Op weg naar de toekomst

Er zijn goede redenen waarom zowel investeerders als bedrijven duurzaamheid moeten opnemen in hun strategieën en keuzes; en waarom dit in overeenstemming is met hun verantwoordelijkheid naar aandeelhouders, werknemers en andere belanghebbenden.

Hervormingen zullen ervoor zorgen dat CO2-arme energie een meer aantrekkelijke keuze wordt. Duurzaamheid en innovatie in de maakindustrie, in producten en het ontwerpen ervan zijn de belangrijkste ingrediënten voor toekomstig duurzaam ondernemen.